Over fotograaf Arrien van Vliet

 

Mijn naam is Arrien van Vliet, ik ben 50 jaar jong, getrouwd en heb 2 prachtige dochters.

Sinds mijn twaalfde woon ik in Roosendaal. Op dit moment heb ik een fulltime baan, maar een groot deel van mijn vrije tijd ging altijd al op aan mijn grootste hobby: fotografie. 

Sinds 2008 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als fotograaf, en nu ben ik beschikbaar voor betaalde opdrachten.

Vanwege mijn huidige baan fotografeer ik vooral in de weekeinden en s’ avonds, wat voor de meeste klanten gelukkig goed uitkomt.

Bruidsreportages worden natuurlijk vooral op vrijdag gemaakt, gelukkig kan ik meestal makkelijk vrij nemen  om de trouwdag vast te kunnen leggen.

 

Ik ben in het bezit van het vakdiploma fotografie, behaald aan de vakopleiding in Antwerpen.

In de loop der jaren heb ik allerlei camera’s gehad, en heb nog geleerd om met filmrolletjes en in de donkere kamer te werken. Ik werk nu ik volledig digitaal .

Dit doe ik met professionele camera’s en lenzen van Sony en Nikon. Inmiddels ben ik ook aardig thuis in het bewerken van de digitale bestanden op de PC.

Het is erg leuk om van een foto die al geslaagd is, nog iets specialer te maken door er een stijllvolle bewerking op toe te passen!

 Werkgebied

Mijn werkgebied als fotograaf beslaat voornamelijk West-Brabant, maar kom ook geregeld in Zuid-Holland, Zeeland, België en verder.

Voornamelijk fotografeer ik bruidsreportages, communiefoto’s, portretten, groepen en modellen.

Schoolfotografie en bedrijfsfotografie behoren inmiddels ook tot de mogelijkheden.

 

Bekijk gerust de voorbeeld foto’s op de site. Alle prijzen worden per onderdeel vermeld onder het kopje ‘Prijslijsten’ Als er vragen zijn, stuur dan even een email

of bel even met 0165-547831 (doordeweeks na 18.15)

Ben je geïnteresseerd in een trouwreportage, maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak om de voorbeeld albums te bekijken. We kunnen dan al jullie alle wensen en mogelijkheden persoonlijk doornemen.