Portfolio Bruidsreportages

Op deze pagina een aantal voorbeelden van mijn werk als trouwfotograaf. Ik zal af en toe de foto’s updaten en toevoegen om een ruime selectie te kunnen laten zien. Jullie kunnen me altijd een berichtje sturen om een afspraak te maken. Dan kun je de voorbeeldalbums inzien, de foto’s komen toch beter tot hun recht op fotopapier, mooi ingeplakt of digitaal verwerkt in een prachtig fotoboek. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van digitale trouwalbums, heb ik hier een aantal voorbeelden staan: Albumbladen digitaal trouwalbum

Wat betreft de prijzen van de bruidsreportages, die kun je hier vinden: Prijslijst

Veel fotografen werken tegenwoordig met urenpakketten, bv 4 of 6 uur. Daar geloof ik niet in: ik ben overdag de hele dag beschikbaar, of jullie dag nu vroeg begint of wat later. Zo kunnen we een mooi overzicht maken van jullie trouwdag!

Ook hebben veel trouwfotografen relatief goedkope pakketten, maar komen daar nog allerlei extra kosten bij, bijvoorbeeld de digitale bestanden, reiskosten etc. Mijn prijzen zijn inclusief fotograferen, bewerken, reiskosten, album. Je krijgt ook alle digitale bestanden die ik geschoten heb in hoge resolutie zonder logo. Die kunnen jullie dan gebruiken om een mooie afdruk te maken, foto’s door te sturen naar familie of gasten, enzovoort.