Bruidsreportages

Bruidsreportage Digitaal                                                              eur 795,-

Inclusief:

– fotografie

– nabewerking

,- reiskosten

– USB met alle originele bestanden in hoge resolutie

Bruidsreportage met Trouwalbum                                               eur 1495,-

Inclusief:

– fotografie

– nabewerking

,- reiskosten

– USB met alle originele bestanden in hoge resolutie

– Luxe, handgebonden digitaal album van de allerhoogste kwaliteit,

in de afmeting 30×30 cm, 30×40 cm of 35×35 cm naar keuze

Werkwijze Bruidsreportages

Als mijn foto’s jullie aanspreken, maak dan gerust een afspraak om de voorbeeldalbums te bekijken en alle mogelijkheden door te nemen.

Na ons gesprek houd ik jullie trouwdatum enkele weken vast. Daardoor hebben jullie dan ruim de tijd om te beslissen of ik jullie trouwreportage mag maken.

Als we de trouwdatum definitief vastgelegd hebben kom ik een aantal weken voor de trouwdag bij jullie langs. Dan kunnen we alle details en al jullie wensen vast leggen. Bovendien ga ik altijd op de locaties kijken waar de foto’s gemaakt zullen worden, zodat ik al een goed idee heb van de mogelijkheden ter plaatse en deze kan verwerken in jullie bruidsreportage.

Nadat de trouwfoto’s gemaakt zijn ga ik aan de slag om alle foto’s netjes te bewerken. Als er een album gekozen maak ik verschillende layouts. Extra  bewerkingen kan ik toepassen, zoals zwart-witfoto’s, kleur bewerkingen, collages enzovoort. Hier hebben jullie uiteraard ook inspraak in!

Bij alle opties die op de prijslijst staan zit een USB met daarop alle foto’s die ik gemaakt heb op jullie dag in hoge resolutie. Deze bestanden zijn geschikt om er alles mee te doen, zonder logo. Het is dus bv. mogelijk om zelf een digitaal album te maken voor de ouders, of een mooi canvasdoek voor aan de muur.

roosendaal-breda-fotograafbruidsshoot-trouwfotograaf-oudenboschbruidsfotograaf-breda-trouwreportageroosendaal-trouwfotograaf-bruidsreportages